Siedenburg logo

Servers-Rack
Glasvezel
Datacenter
Racks

Siedenburg ICT heeft partnerships met onder meer IBM, Pure Storage, NetApp, EMC, VMware, en Veeam. Voor IBM zijn wij Value Net Solution Provider (VNSP) en in samenwerking met onze partners bieden wij het volledige portfolio van hardware, software tot en met services zoals onderhoudscontracten (IBM Global Services), financiering (IBM IGF) en uitwijk diensten (IBM BCRS).

Wij zijn u graag van dienst bij het installeren en implementeren van server en storage omgevingen, waarbij deze projecten in de meeste gevallen door ons “van A tot Z” worden ingevuld. De basis voor elk project wordt gevormd door een gedegen advies en ontwerp. Na de oplevering zal de samenwerking gecontinueerd worden door middel van (remote) support diensten. Maar ook voor een deelgebied van een ICT project kunt u ons inschakelen; advies en ontwerp, uitschrijven en/of het beoordelen van RfP's, ad-hoc consultancy, second opinion, installatie, migraties en trouble shooting.

In ons portfolio zijn de volgende specifieke focusgebieden opgenomen:

  • serverconsolidatie/virtualisatie
  • storage centralisatie en management
  • disaster recovery
  • data bescherming (backup)

Naast bovenstaande services en producten zijn wij u ook graag van dienst bij het verlengen van onderhoudscontracten (VMware, IBM hardware, Tivoli Software, Veeam, Quest Software), en het leveren van de meest uiteenlopende randapparatuur zoals notebooks (A-merken), lower cost disk systemen (Synology) maar ook computer supplies.