Siedenburg logo

Servers-Rack
Glasvezel
Datacenter
Racks

Siedenburg ICT heeft opnieuw een IBM Storwize V7000 geplaatst bij een klant van business partner Comsenso. Deze internationale klant “host” een hoeveelheid zeer druk bezochte websites. Vanwege het grillige karakter van het webverkeer, dat uiteraard moeilijk te voorspellen valt, is gekozen voor een Storwize V7000 voorzien van SSD (Solid State Disk) drives en EasyTier. Deze functionaliteit van de V7000 herkent automatisch zogenaamde “hotspots” in de I/O van de servers en plaatst de bijbehorende data op de snelle SSD drives.

De V7000 is voor deze klant geselecteerd uit een hele range aan oplossingen in het portfolio van IBM, vanwege specifieke eigenschappen. De klant overweegt in de toekomst mogelijk het toepassen van “NAS” protocollen en de V7000 sluit hier perfect op aan door de upgrade mogelijkheid naar “Unified”. Bovendien valt de V7000 uitstekend te "mirroren" naar een ander datacenter, wat tevens op de wensenlijst van de klant staat.

Wilt u meer weten over wat de Storwize V7000 voor uw organisatie kan betekenen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.